Sand Golf Club

Sand Golf ClubSand Golf Club är den golfklubb som av de allra flesta brukar anses vara den allra bästa i hela Småland. Det är en inlandlinksbana där högsta möjliga kvalitet i kombination med tillgänglighet är av främsta prioritet. Den unika 18-hålsbanan med inspiration från både Irland och Skottland med bland annat höga sanddynor och djupa bunkrar gör att vare speltillfälle erbjuder utmaningar för såväl nybörjare som elitgolfare. Utöver själva banan så erbjuder Sand Golf Club även golfpaket, boende, restaurang, catering samt möjlighet till konferenser och företagsgolf. Sand Golf Clubs bana är i fantastiskt skick från tidig vår till sen höst genom att de använder sig av effektiv dränering, moderna grässorter och professionell skötsel. Allt detta gör att banan är i toppskick under en lång period och gör att den står emot väta och kyla väldigt bra.

Medlemskap

I ditt medlemskap så ingår bl.a. full spelrätt på banan, fri tillgång till alla övningsområden samt tillgång till klubbhuset och dess faciliteter så som gym, bastu, klubbrum och så vidare. Man betalar en årsavgift och det finns inga ytterligare avgifter som krävs. Ditt medlemskap förnyas en gång om året tills du avslutar det, priser och instruktioner till hur du får ett medlemskap finns på Sand Golf Clubs hemsida eller på plats i receptionen.

Gym

Sand Golf Club har ett modernt gym i klubbhuset där man kan träna i lugn och ro med både puls och styrketräningsredskap. Gymmet har utsikt över hela banan så du kan se när andra spelar medans du tränar eller så kan du välja att se på TV samtidigt som du tränar om du föredrar det. Som årsmedlem eller aktiemedlem så får du tillgång till gymmet under hela året. Det går dock även att endast köpa gymkort om man vill det.

Restaurang

På restaurangen kan du avnjuta hemlagad mat i fantastisk atmosfär med naturen och golfbanan som din närmsta granne. Sand Golf Clubs restaurang har öppet från tidig morgon till sen kväll under säsong och erbjuder frukost, lunch, á la carte och middagspaket. De serverar även fika och mackor under dagen för dig som är sugen på någonting men inte vill ha en hel måltid.

Shop

Sand Golf Club har även en golfshop som erbjuder de senaste klubborna, bagar, kläder och annan utrustning som behövs för att optimera sitt golfande. De första varorna kommer in i mars så det rekommenderas att du tar en sväng förbi om du behöver ny utrustning eller bara är nyfiken på det senaste golfshoppen har att erbjuda.

De har även ett antal hyrset för de som vill prova på ny utrustning. De finns för både herr och dam och för höger såväl som vänsterspelare. Det går även att hyra elvagnar i shoppen.

Lektioner

Det finns golflektioner att ta del av på Sand Golf Club, lektionerna hålls av ingen mindre än Thomas Persson som har erfarenhet från både golf som tourspelare och instruktör. Du kan välja själv om du föredrar individuella lektioner eller lektioner i grupp. Det är det mest effektiva sättet att utveckla din golf efter dina förutsättningar. Tider bokas på plats i receptionen.